Det goda

Det är något speciellt med en måltid som är tillagad med omsorg. Av nära råvaror med oförstörda smaker. Här på Sävenfors ligger maten oss varmt om hjärtat. Det hoppas vi ska märkas. Välkommen till bords. Eller stubben om du så föredrar.

På Sävenfors Lodge är det Blenda som står för magin i köket. Med många spännande erfarenheter i bagaget – från utbildning vid Culinary Arts Academy i Schweiz och arbete som kock på toppkrog i Chile, till köksansvarig på Norrfällsviken Rum & Kök – trollar hon fram utsökta rätter till våra gäster. Maträtterna tas fram för att passa våra egna viner från Grythyttan Vin. Och inte sällan är det just dryckerna som är den hemliga ingrediensen.

För frågor och funderingar kring maten, menyförslag, speciella önskemål eller allergier – kontakta oss via

Telefon: +46 (0) 76-821 91 26
E-post: info@savenforslodge.se