Boka din upplevelse

Full service eller självhushåll? Du bestämmer. Varmt välkommen till Sävenfors Lodge.

Boka din vistelse på boka@savenforslodge.se. Låt oss veta önskade datum så återkommer vi så snabbt vi kan med svar. Nedan hittar du priser och upplägg för din vistelse.

Sävenfors Lodge

Till Sävenfors Lodge välkomnar vi större eller mindre sällskap – konferenser, kompisgäng, par eller släkten som bara vill umgås utan krav. Här samlas ni för några dagars semester, friluftsliv eller konferens med full service. En skräddarsydd upplevelse, så långt bort från vardagen du kan komma.

Det finns även möjlighet att bo på Sävenfors Lodge exklusivt, som ett större sällskap. Planerar du en resa för hela gänget eller vill du anordna en fest för släkten? Kontakta oss med dina önskemål så pratar vi om det perfekta upplägget för vistelsen på Sävenfors Lodge.

En natt på Lodgen

Halvpension 2380,- pr, person  
trerätters middag, bastu, jacuzzi vid älven, badrock, tofflor och frukost när du vaknar

Vinpaket med viner från Grythyttan Vin
499,- pr. person

Weekend på Lodgen

Fredag – söndag
Halvpension 4500,- Pr.-person 
trerätters middag, bastu, jacuzzi vid älven, badrock, och frukost när du vaknar

CAMP

Boka en stuga för två eller samla hela gänget för en helg utöver det vanliga. På CAMPen väntar total avslappning. Under hela din vistelse har du tillgång till den vedeldade bastun, eldplatsen och de härliga umgängesytorna. Intill stugorna hittar du servicebyggnaden, med ett fullt utrustat kök och basvaror samt badrum och dusch.

En natt på CAMPen

2300,- pr. stuga /natt

Kontakta oss för mer information eller boka din vistelse på boka@savenforslodge.se.