Sävenfors Lodge

Det finns en plats bortom vardag och val. Där naturen och det goda i livet är det centrala. Precis på gränsen till vildmarken, omgärdad av skog och vatten, hittar du Sävenfors Lodge. Här, vid den brusande älven och med kulisser som andas historia, har vi skapat en plats att stanna vid.

Vi som driver Sävenfors Lodge heter Ingunn och Per. Tillsammans tar vi emot dig och ditt sällskap för en tid som ni väljer hur ni vill tillbringa. Vi hjälper dig gärna att utforma hur dagarna kan se ut. Och när du går bron över älven och kliver över tröskeln till Sävenfors Lodge, är det dags att sänka axlarna och släppa allt. Här behöver du inte tänka på varken tid eller rum, frukost eller middag.

Sävenfors Lodge är platsen för njutning. Av maten, drycken och miljön. Av naturen och det stillsamma. Vandring, jakt, fiske, vinprovning i det egna vineriet eller kanske bara vara en stund. Oavsett vad som får dig att slappna av – här finns både tiden och möjligheten.

Konferens på Sävenfors Lodge

Från frisk luft till ombonad värme. Från vandringskängor till en fåtölj framför brasan. Från kaffe i kåsa till middag med lokala råvaror och vinmakarnas bästa.

Samla det lilla företaget eller gruppen för dagar att minnas. Lugna lokaler, sköna sängar, god mat och dryck och en varm bastu. Vinprovning eller svetsa samman gruppen under en dags fiske eller vandring. Möjligheterna är många – tillsammans utformar vi er tid på Sävenfors Lodge. Precis så som ni vill ha det.

Mer information, priser och bokning hittar du här.

Varmt välkommen.